Dag 14

Dag 14.

Deze dag verkennen we Vancouver, we rijden met de auto naar Stanley park wat midden in Vancouver ligt en waar je met de auto ongeveer in een uur omheen kan rijden. Volgens Arjan zitten er heel veel wasberen en hier gaan we naar op zoek.

Na een half uurtje gaan we iets eten in een restaurantje en vraagt John de serveerster waar alle wasberen gebleven zijn, ze zegt dat er honderden rond moeten lopen en dat je er normaal helemaal gek van wordt. Langzaam geloven we zelf dat we gek worden want na een half uur hebben nog steeds geen wasberen gezien.

We besluiten dat de wasberen in hun sop gaar kunnen koken en gaan de stad te voet verkennen. We kijken wat rond en lopen langs vele winkels. We bezoeken een Wallmart waar we allebei een nieuwe koffer kopen voor onze nieuwe kleren.

Aansluitend drinken we nog een paar biertjes in een grote Irish pub naast ons hotel. Natuurlijk gaan we die avond in hetzelfde restaurant eten als de dag ervoor en we zijn blij als we zien dat ze de bedrijfskleding nog niet gewijzigd hebben. Na een paar biertjes vertrekken we naar de kamer en pakken de twee koffers per persoon in.